Sekaná s broskvemi na kari s trochou piva. Nakrájené dva rohlíky na kostičky pokapeme půlkou kokosového mléka a přidáme vejce, aby „rohlíky zvlhly rychleji.“ Přidáte citronovou kúru, asi centimetr nastrouhaného zázvoru, lžíci hořčice, lžíci medu, lžičku červené sladké papriky a jednu feferonku. Už teď se jedná o šílenou kombinaci. Do směsi však ještě přidáte čtvrt kila vepřového a čtvrt kila krůtího mletého masa. Rukama směs důkladně propracujete, pozor ať „neztratíte snubní prstýnek“. Z hmoty poté vytvoříte dvě velké šišky a vložíte do trouby. Omáčka se skládá z broskví z broskvového kompotu nakrájených na „čtverečky“ a půlky broskvového kompotu. Přidáte také lžíci kari a zbylou půlku kokosového mléka. Omáčku osolíte, opepříte a zalejete černým pivem. Na moment vytáhnete sekanou z trouby a zalejete omáčkou, načež výsledné „něco“ vrátíte zpět do trouby. Po vyndání z trouby omáčku rozmixujete, přidáte citronovou šťávu a broskve nakrájené na měsíčky. Vše servírujete s rýží. Voilà.reprofoto - Babicovy dobroty/voyo.cz/youtube.com