Jana Kalousová 1.4.2017, 06:46 Sdílet 6. 1. Čerstvé a chlazené potraviny – 47 procent Za běžné nákupy utratil každý Čech minulý rok v průměru 77 520 korun. A jak vypadala průměrná struktura jeho nákupního košíku podle agentury GfK? 5. 2. Nápoje – 16 procent 4. 3. Polotovary – 9 procent Zobrazit další Sdílet TÉMATA spotřební košík nákupy Češi útrata
Správný start od Tesca: Nový program podpoří lokální projekty zaměřené na děti a mládež Komerční sdělení
Kouzlo italské kulinářské tradice přímo v centru Prahy. Showroom SMEG ve Vodičkově ulici nabízí kvalitu, styl a autentickou gastronomii redakce G.cz
Stanfordský vězeňský experiment: Z fiktivních dozorců se stala monstra, vězni byli mučeni jako zvířata Martin Miko
Pracovní podmínky v 19. století: Ženy v továrnách na zápalky běžně přicházely o spodní čelist Martin Miko
Královna, které se bál i Vůdce: Elizabeth Bowes-Lyon pomohla své zemi v těch nejtěžších chvílích Martin Miko